Din samarbejdspartner

En fast samarbejdsaftale er altid at foretrække. Der er mange fordele ved at etablere et fast samarbejde med OK Autolakering.
Vi kommer til at kende din virksomhed og dine behov. Vi kan dermed yde den rette service hver gang. Du kender os, og du ved, at vi holder hvad vi lover, så du kan overholde dine aftaler med fx dine kunder.

I 2017 blev de to autolakererier Hadsund Autolakering og OK Autolakering sammenlagt. Det har givet os muligheden for at tilbyde vores kunder endnu flere services.

                             I 1945 startede Hakon Vintersbølle og Holger Andersen en automalerafdeling hos Hadsund Motor Kompagni, og drev det frem til 1949, hvor Holger Andersen startede op for sig selv i baggården til Storegade 37. Den første tid her deler han telefon med cykelhandleren, som også residerer i nr. 37.

                             Der bliver drevet autolakereri fra Storegade 37 frem til ca. 1960. Her erhverver Holger Andersen den gamle nedlagte mølle på Møllebakken 4, og ombygger den til autolakering og privat bolig. Holger Andersen har autolakereriet på Møllebakken 4 frem til sidst i 70’erne, hvor sønnen John Andersen indtræder i firmaet. I 1980 overtager John Andersen firmaet efter sin far og, driver det alene frem til 1999 hvor hans søn Tom Andersen indtræder i firmaet. Tom overtager driften 100 % i 2002.  

                             Hadsund Motor Kompagni overdrager sidst i firserne malerafdelingen til Ivan Iversen. Efter nogle år på Trafikhavnen i Hadsund får Ivan mulighed for at overtage bygningerne på Norgesvej 10 i Hadsund, som indtil da hed Visborg Autolakering. Han driver firmaet videre under navnet OK Autolakering. Firmaet overdrages senere til Thue Thorsen. Han driver derfra firmaet frem til  december 2017, hvor Tom Andersen får muligheden for at overtage sin farfars ”gamle” firma.

Så med mange års erfaring føler vi os rigtig godt rustede til at tilbyde et solidt samarbejde med dig!

Herunder kan du finde lidt inpsiration til, hvad vores samarbejde kunne indeholde. 
Kontakt os hvis du ønsker, at vi skal tale nærmere sammen om en fast aftale - vi ser frem til at høre fra dig.

Lakering for autoværksteder

Lakering for autoværksteder

Hos OK Autolakering lakerer vi hele biler og enkelte dele. Vi har et tæt samarbejde med en række autoværksteder og forhandlere.

Vi garanterer en høj kvalitet hver gang. Alle lakeringsopgaver udføres af erfarne autolakerer, der løbende modtager efteruddannelse indenfor de nyeste teknikker, metoder og produkter. 

Ønsker du en lakeringsaftale? Så kontakt os her., og hør nærmere.

Klargøring af biler

Vi klargører biler for en række autoforhandlere, så de står funklende til kunderne. Er du interesset i en klargøringsaftale? så kontakt os og hør om mulighederne.

Vi giver bilerne en total rengøring – både indvendigt og udvendigt:

 • Håndvask
 • Pudsning af ruder
 • Rengøring af dørfalser
 • Rengøring af motorrum
 • Støvsugning
 • Vask af alle indvendige overflader

Reparation af små skader:

 • Lakskader
 • Stenslag
 • Flyvrust
 • Matte lygter
 • Polering
Total klargøring af biler
Bilpleje for virksomheder

Bilpleje for virksomheder

Firmabilen er virksomhedens "ansigt" udad til. Bilen er det første, kunderne ser, når I ankommer, og det er den, de potentielle kunder møder på vejen.  

Med en bilplejeaftale sørger vi for, at jeres bilflåde altid er ren, pæn og præsentabel.

Vi henter bilerne hos jer - og afleverer dem tilbage i rengjort og velplejet tilstand.

Kontakt os for et tilbud.